Făină monococ integrală cu 22% proteine, bogată în nutrienți, ideală pentru cei cu intoleranță la gluten. Perfectă pentru pâine și aluat, oferind o valoare nutrițională excepțională.
Făină moale integrală cu un tip special de gluten, provenită din cel mai vechi cereale cultivate vreodată de om (triticum monococcum, 12.500 de ani de reproducere naturală a seminței), având 22% proteine și o valoare nutrițională foarte ridicată în toate oligoelementele și mineralele. Potrivită pentru persoanele cu intoleranță la gluten și dificultăți gastrointestinale. Ideală pentru pâine, aluat de pizza și clătite, dar nu crește ușor.
Cred că nu am mâncat niciodată, un dulce atât de gustos, care să nu aibă unt, lapte, ouă, frișcă.
Pralinele cu cireșe, sunt ca un poem.
Dealtfel, se simte dragostea și prețuirea cu care sunt făcute.
Cine le degustă, foarte greu se mai poate lăsa de ele.
Eu, termin o tură, ca să încep.alta.
Eu nu știu cum reușesc să dea gusturi atât de diferite , unor dulciuri făcute, practic ( cam) din aceleași elemente de bază...
In plus, sunt ușoare, pentru digestie și deloc excesiv de dulci...
Parfum- nu alta.
Mulțumim, Măicuțelor, pentru așa cadou de suflet .